Festival Filmski front traži volontere

Izvor: Radio 021, 07.Okt.2017, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Festival "Filmski front" traži volontere

Međunarodni festival kratkometražnog filma Filmski front raspisao je konkurs za volontere za svoje 15. izdanje, koje će se održati od 26. do 28. oktobra u Kulturnom centru Novog Sada.

Ovogodišnji festival održaće se pod parolom "No signal", kojom poručuje da je kultura izgubila signal i sve teže dolazi do svoje publike.

Pozivaju se svi zaljubljenici u film da učestvuju u stvaranju i organizaciji 15. Filmskog fronta i prijave se za volontiranje.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Neophodno je da:

- Imate 18 ili više godina.

- Popunite prijavu (preuzeti na sajtu www.filmfront.rs) i pošaljete je na sonja.front@gmail.com najkasnije do 11. oktobra 2017. godine.

- Budete u Novom Sadu u periodu od 20. do 30. oktobra.

- Imate obezbeđen smeštaj u Novom Sadu u naznačenom periodu.

Nakon razmatranja pristiglih prijava Filmski front će vas obavestiti o rezultatima konkursa, a zvanična lista volontera na 15. Filmskom frontu biće objavljena na sajtu www.filmfront.rs do 16. oktobra.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.