Fanatic bike pomogao Liceulice

Izvor: Luftika.rs, 16.Nov.2019, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fanatic bike pomogao Liceulice

Kompanije Fanatic bike danas je ugostila prodavce magazina LICEULICE. Zaposleni u ovoj kompaniji družili su se sa Zoranom i Bojanom kojima život nije lak, a zarađuju prodajući novine.
Kako su istakli nije ni malo lako prodavati novine na ulici. Zoran, inače iz Futoga, nedavno je počeo da radi i kaže da voli da razgovara sa ljudima, podseća ih da razmišljaju pozitivno. Ponosni su na novine koje prodaju.
Kompanija Fanatic bike finansijski je pomogla novo izdanje broj 57 magazina >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << LICEULICE u cilju pružanja podrške onima koji najteže dolaze do posla, a žive na margini društva.

Ljubitelji biciklizma mogu u novom broju magazina LICEULICE pročitati zanimljiv tekst ‘’Devet razloga za bicikliranje’’.
Kompanija Fanatic bike započela je saradnju i sa udruženjem građana PATRIJA koje distribuira magazin LICEULICE u Novom Sadu, jer želi da pomogne pripadnike ugroženih grupa i prepoznaje značaj drštveno-odgovornog poslovanja.
Naš cilje je da pomognemo onima kojima je potrebno. Nastavićemo saradnju sa LICEULICE i pozivamo ostale kompanije I privredu da im pomognu.
– Posebno nam je drago što vidimo da LICEULICE jako dobro promoviše biciklizam kao zdrav način života. – rekao je Ivan Davosir, vlasnik kompanije Fanatic bike.
Novosađani velikog srca najhumaniji u Srbiji

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.