FOTO: Vošini fanovi muralom i bakljadom odali počast Staroj dami

Izvor: Radio 021, 21.Okt.2014, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Vošini fanovi muralom i bakljadom odali počast "Staroj dami"

Simpatizeri FK "Vojvodina" predstavili su mural dug 120 metara na istočnom delu stadiona "Karađorđe", posvećen ovom klubu i proslavi 100 godina njegovog postojanja.

Mural predstavlja hronološki razvoj kluba, trofeje i uspehe, kao i najznačajnije ljude u sastavu kluba.

Mural je oslikala grupa autora RWS, a radovi su trajali 20 dana, rečeno je za 021.rs.

Predstavnik navijača Vojvodine Aleksandar Dunđerski kaže za 021 da je ovo prvi u nizu radova na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << uređenju stadiona, a sve i u cilju obeležavanja jubileja.

"Do sada smo organizovali niz koncerata, kao i utakmicu prijateljskog karaktera u Kovilju, jer je Vojvodina prvu zvaničnu utakmicu igrala upravo u tom mestu. Do kraja godine slavimo jubilej, a nadamo se da ćemo do tada uspeti da oslikamo većinu stadiona, a i klub nas u tome podržava", rekao je Dunđerski za naš portal.

Predsednik Fudbalskog kluba Vojvodina Zoran Šćepanović kaže da je uprava obaveštena o aktivnostima navijača i da se trudi da im pomogne u vezi sa aktivnostima koje veličaju ovaj novosadski klub.

Dunđerski nije želeo da precizira sledeće aktivnosti grupe navijača, kako bi iznenađenje bilo veće.

Proslavu je zatvorila bakljada. (Gorica Nikolin)

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

U čast stogodišnjice klupa nacrtali mural dug preko 100 metara (FOTO)

Izvor: 24sata, 21.Okt.2014

U saradnji sa Klubom navijači FK „Vojvodina“, napravili su moral dug više od 100 metara, preko čitave istočne tribine stadiona Karađorđe...Večerašnjim okupljanjem navijača, velikom bakljadom tako je nastavljena proslava 100 - godišnjice kluba koja traje čitave godine...- Na ovom muralu...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.