Izvor: Radio 021, 26.Avg.2019, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO, VIDEO: Uređuju se javne površine na Limanu III, nepoznato koliko radovi koštaju

Javne površine na Limanu III, između zgrada u bloku koji okružuju Podgorička, Bulevar cara Lazara, Šekspirova i Narodnog fronta, trenutno se uređuju.

Ovi radovi su počeli pre desetak dana.

Građani koji se javili 021.rs su naveli da im je drago što se sređuju pešačke staze jer je postojeći trotoar trebalo odavno urediti, međutim, naveli su da ih čudi kako se radovi izvode. Oni su nam ispričali, u šta se reporter 021.rs i uverio, da se preko starih staza >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << prosipa sitan kamen, dižu novi betonski ivičnjaci i stavlja novi behaton.



Koliko je ovakvo uređenje po pravilima struke, 021.rs nije uspeo da sazna u Gradskoj upravi, jer su nam o ovim radovima vrlo šturo odgvorili, između ostalog, bez navođenja koliko koštaju.

"Na predmetnoj lokaciji izvode se radovi na parternom uređenju bloka, odnosno popravci saobraćajnih površina i sportskog terena. Radovi se izvode na osnovu zahteva nadležne Mesne zajednice, a po nalogu Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije. Predmetni radovi obuhvataju popločavanje postojećih staza i sanaciju terena. Radovi se izvode u okviru redovnog održavanja, u skladu sa sredstvima opredeljenim Programom održavanja objekata putne privrede, a izvođač je JKP 'Put'", naveli su u pismenom odgovoru za 021.rs.

Dodajmo i da je reporter 021.rs na licu mesta video radnike koji su imali oznake drugog preduzeća, kao i da pored pretrage tendera nismo uspeli ni kod JKP "Put" ni Uprave za građevinsko zemljište i investicije da nađemo javnu nabavku za ove radove.

Autor: Žarko Bogosavljević - zarkob@021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.