Izvor: Radio 021, 07.Jul.2019, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO, VIDEO: Oluja napravila haos u Novom Sadu, otpao deo limenog krova sa Agrovojvodine

Oluja koja se nadvila nad Novim Sadom i okolinom, posle 17:30 časova, napravila je veliku štetu.

Pojedini putevi i saobaćajnice su zakrčeni zbog padanja grada, a delovi grada i prigradskih naselja su ostali bez struje.

Zbog jakog olujnog nevremena obarano je drveće u svim delovima grada - od Novog naselja i Satelita, preko Limana i Štranda, gde su se posetioci plaže razbežali ili sakrili ispod Mosta slobode, do svih okolnih prigradskih naselja.

Drveće >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je padalo svuda po gradu, kao i granje, a više automobila je oštećeno u svim kvartovima.

Prema onome što pišu Novosađani, drveće je palo na automobile na Limanima, Satelitu, Ribarcu, a navodno je oštećeno i jedno vozilo policije ili žandarmerije na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Bulevar Evrope , Novi Sad pic.twitter.com/M5EPywYXzV

— Welsh Terrier Laki (@JelaSladja) July 7, 2019

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Oluja napravila haos u Novom Sadu

Izvor: NoviSad.com, 07.Jul.2019

Olujno nevreme koje je zahvatilo Novi Sad i okolna naselja oko 18 sati napravilo je ogromnu štetu. foto: Marta Janoši, Futog Pojedini..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.