Izvor: Radio 021, 29.Sep.2019, 07:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Učitelj na leđima nosio devojčicu koja ne može da hoda da ne propusti izlet

O učitelju iz Kentakija priča ceo svet.

Naime, on nije dopustio da bilo koji njegov učenik propusti školski izlet, pa tako ni Rajan King kojoj je odmah po rođenju dijagnostikovana Spina bifida. Reč je o urođenom defektu koji karakteriše rascep kičme, a oboleli su invalidi za ceo život.

Razred ove 10-godišnje devojčice je organizovao izlet na vodopade koji se nalaze u sklopu jednog parka u državi Ohajo. Zbog nepristupačnog terena Rajan ne bi mogla da se kreće >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u invalidskim kolicima i njena majka je već počela da radi na planu B.

Međutim, učitelj Džim Frimen se ponudio da nosi Rajan na leđima kako bi s vršnjacima mogla da učestvuje u svim aktivnostima.

Autor: Index.hr

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.