Izvor: Radio 021, 18.Jul.2019, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: U toku identifikacija osobe koja je uputila lažnu dojavu na aerodromu "Nikola Tesla"

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Kontradiverzione ekipe Policijske brigade u Beogradu, nakon detaljnog pregleda aviona koji je trebalo da poleti jutros oko 6 i 15 časova sa Aerodroma "Nikola Tesla", utvrdili su da nije nađena nikakva eksplozivna naprava, te da je dojava bila lažna.

"Izvršen je detaljan pregled putničkog i prtljažnog dela i nije uočeno ništa što bi predstavljalo opasnost po bezbednost putnika. Sama akcija je trajala nekoliko sati jer zahteva >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << veoma detaljan pregled, morale su da se angažuju i druge aerodromske službe koje su nam pomogle prilikom tog pregleda. Na svu sreću, ispostavilo se da je dojava bila lažna i da putnici mogu nastaviti bezbedno svoj let sa, nažalost, zakašnjenjem", poručio je potporučnik Miroljub Savić, komandir voda u Kontradiverzionoj jedinici.

Policija intenzivno radi na identifikaciji osobe koja je uputila dojavu o postavljenoj bombi na Aerodromu "Nikola Tesla".

Iz aviona je evakuisano 130 putnika i pet članova posade i na lice mesta odmah su bile upućeni pripadnici kontradiverzionih ekipa.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

MUP: Lažna dojava o bombi u avionu na aerodromu Nikola Tesla

Izvor: Danas, 18.Jul.2019

Nakon detaljnog pregleda aviona koji je trebalo da poleti jutros oko 06.15 časova sa aerodroma "Nikola Tesla", pripadnici Kontradiverzione ekipe Policijske brigade u Beogradu nisu pronašli nikakvu eksplozivnu napravu, te je dojava o podmetnutoj bombi bila lažna, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.