FOTO: Slana bara dobila punkt Hitne pomoći

Izvor: Radio 021, 12.Dec.2014, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Slana bara dobila punkt Hitne pomoći

Novi, četvrti punkt Zavoda za hitnu medicinsku pomoć otvoren je danas na Slanoj bari.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević prisustvovao je otvaranju novog, četvrtog punkta Zavoda za hitnu medicinsku pomoć koji se nalazi u okviru zgrade Doma zdravlja Novi Sad na Slanoj bari.

Radi se o potpuno opremljenim prostorijama u kojima će biti smeštena jedna urgentna ekipa Zavoda koju čine lekar, medicinski tehničar i vozač. Prostorije Zavoda će pokrivati i Vidovdansko >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << naselje.

Član Gradskog veća za zdravstvo Zoltan Horvat istakao je da je do pojedinih delova grada, kao što su Slana bara i Klisa, zbog saobraćajnih gužvi, dva mosta, loših vremenskih uslova, do sada trebalo znatno više vremena ekipi Zavoda za hitnu pomoć da stigne do pacijenta.

Prema njegovim rečima, otvaranjem tog punkta vreme stizanja do pacijenta maksimalno je skraćeno, a Grad ima nameru da otvori, gde god za to postoji mogućnost na teritoriji grada, takve punktove. On je najavio da će sledeći punkt biti otvoren na Sajlovu.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.