Izvor: Radio 021, 06.Sep.2019, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Rok za sređivanje Preradovićeve 31. decembar

Radovi na zameni asfalta na putu između Petrovaradina i Sremskih Karlovaca, kao i u Preradovićevoj ulici, koji su počeli pre mesec dana, imaju rok da budu završeni do 31. decembra, ako vremenski uslovi dozvole.

Na gradilištu su reporteri 021.rs videli radnike na deonici neposredno posle Tekija, kako skidaju asfalt, a vozila se naizmenično propuštaju jednom trakom.

U "Putevima Srbije" za 021 su naveli da su radovi na delu puta od Tekija do pijace u Petrovaradinu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u dužini od oko dva kilometra, počeli 7. avgusta i da ih izvodi "Sremput" iz Rume.

"U ponedeljak, 2. septembra, radovi su intenzivirani i trenutno se izvode pod saobraćajem što ih bitno usporava. Rok za završetak radova je 31. decembar, ukoliko vremenski uslovi dozvole", kažu u ovom javnom preduzeću.

Navode da je glavni razlog odlaganja radova promena izvođača, kao i ponovno razmatranje postojećeg tehničkog rešenja. Takođe, dodaju da je na zahtev lokalne samouprave početak radova više puta odlagan usled brojnih manifestacija koje se održavaju na teritoriji Petrovaradina. Iz Puteva istovremeno mole sve učesnike u saobraćaju da budu strpljivi i da imaju razumevanja, da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i da brzinu prilagode uslovima na putu.

Dodajmo i da se tokom vikenda u Sremskim Karlovcima održava Grožđebal, zbog čega je povećan obim saobraćaja na ovom putu i gužve su primetne.

Autor: Žarko Bogosavljević - zarkob@021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.