FOTO: Puste i vrele ulice centra Novog Sada

Izvor: Radio 021, 20.Jul.2015, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Puste i vrele ulice centra Novog Sada

Ulice centra grada su danas oko 13 časova bile prazne, što je i očekivano s obzirom na temperaturu koja iznosi oko 35 stepeni u hladu.

Oni koji su se našli u centru, spas su našli oko cisterni sa vodom i retkim hladovinama.

Centar grada  retko je viđen ovako prazan.

Uprkos ventilatorima za rashlađivanje...

... lokali su uglavnom prazni.

Rashlađenje Novosađani su pronašli u cisterni ispred Katoličke porte, kao i u Dunavskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ulici kod gradske česme.

Malobrojne bilo je moguće sresti čak i u debelom hladu Dunavskog parka.

Međutim, raditi se mora bez obzira na visoke temperature.

No, najteže je ipak onima koji spas mogu dobiti samo od drugih i ukoliko im drugi to dozvole.

Ovoga puta smo to bili mi.

Danas je u Novom Sadu, kao i u ostatku zemlje, veoma toplo, sa temperaturama oko 35 stepeni. Najtoplije je bilo u Petrovaradinu oko 14:30, kada je izmereno oko 36 stepeni.

Narednih dana sunčano i dalje tropski  toplo, sa maksimalnom temperaturom do 38°C. (Tekst i foto: Isidora Marković, Vladana Kovačić)

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.