FOTO: Prevrnuo se automobil sa maturantima na Limanu

Izvor: Radio 021, 18.Maj.2018, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Prevrnuo se automobil sa maturantima na Limanu

U Fruškogorskoj ulici na Limanu kod broja 29, oko 14:20h se dogodila saobraćajna nezgoda kada je automobil izleteo sa puta i prevrnuo se na krov, saznaje 021.rs

Portparolka Hitne pomoći Mirjana Bursać kaže da su povrede zadobila dvojica 19-godišnjaka.

Jedan momak je zadobio kontuzione povrede glave, grudnog koša i vrata, a drugi povrede leđa. Obojica su prebačena u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodina na dodatne preglede.

Prema nezvaničnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << informacijama, sudar se dogodio kada je vozač sivog Citroena koji se kretao Fruškogorskom ulicom izgubio kontrolu nad vozilom, izleteo sa puta i potom se prevrnuo na krov.

Povređenima su odmah pomogli prolaznici, a za sada nije poznato zbog čega je vozač izgubio kontrolu.

Od svedoka se može čuti i da su se maturanti koji su bili u automobilu vraćali iz centra gde su učestvovali na tradicionalnom kvadrilu - plesu za maturante.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NS: Prevrnuo se automobil, povređeni maturanti

Izvor: B92, 18.Maj.2018

U Fruškogorskoj ulici u Novom Sadu oko 14:20 h se dogodila saobraćajna nezgoda kada je automobil izleteo sa puta i prevrnuo se na krov, saznaje 021.rs..Portparolka Hitne pomoći Mirjana Bursać kaže da su povrede zadobila dvojica 19-godišnjaka...Jedan momak je zadobio kontuzione povrede glave, grudnog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.