Izvor: Radio 021, 08.Jan.2019, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Porodici iz Zmajeva požar odneo dom

Porodici Belić iz Zmajeva, u požaru početkom godine, pred Badnji dan, izgoreo je skoro čitav dom.

Saša i Marija Belić, domaćini kuće, za samo 10 minuta ostali su skoro bez svega u požaru čiji uzrok za sada nije potvrđen.

Belići broje osam članova - osim Marije i Saše, tu su ćerka Tanja i sin Mitar, snaja Drita i troje maloletne dece (dva dečaka i devojčica).

Uspeli su da sačuvaju jedan deo doma, ali to nije ni blizu dovoljno za preživljavanje. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Sada im je potrebna pomoć.

Za pomoć su se angažovali svi - od opštine, preko mesne zajednice, pa do bližih i daljih komšija, a jedan od njih, Dado Perković, kaže za 021 da je svaka pomoć ovoj porodici dobrodošla.

On navodi da je reč o poštenim i vrednim ljudima koje je zadesila tragedija, ali se angažovanjem kolektiva stvorila nada da se obezbede novi uslovi za život ove porodice.

Dok se čeka reakcija nadležnih u opštini koji su, kako saznajemo, spremni da finansijski pomognu, svi građani koji su u mogućnosti da na bilo koji način pomognu Belićima mogu da kontaktiraju Sašu na broj telefona 060/0252266, a ukoliko žele da direktno pomognu novčanom uplatom, to mogu da učine na žiro-račun 340-32344385-46, Erste banka.

Autor: Gorica Nikolin - gorica@021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.