FOTO: Policijski pas dobio otkaz jer se suviše radovao nepoznatim ljudima

Izvor: Radio 021, 09.Jun.2017, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Policijski pas dobio otkaz jer se suviše radovao nepoznatim ljudima

Upoznajte Gavela, nemačkog ovčara koji je regrutovan u policiju kao štene, ali je na kraju dobio otkaz.

Nažalost, Gavel nije uspeo da ispuni očekivanja policije, odnosno nije se pokazao sposobnim za ovakvu vrstu života. Problem je što je Gavel bio previše društven. Obožavao je da se upoznaje sa strancima, pa bi se radije igrao s nekim nego ga hapsio.

Nakon nekoliko meseci bezuspešnih treninga koji bi od društvenog Gavela napravili pravog policijskog psa, on >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je morao da dobije otkaz.

To pak, nije značilo kraj njegovoj karijeri. Njemu je ponuđen posao u kući guvernera Kvinslenda, gde poseduje titulu Vice-Regal Dog. Njegove obaveze su da pozdravlja goste i da se pojavljuje na zvaničnim događajima sa guvernerom Polom de Džersijem.

Autor: B92

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Policijski pas dobio otkaz jer se radovao nepoznatima

Izvor: N1 televizija, 10.Jun.2017, 09:18

Gavel je nemački ovčar koji je još kao štene regrutovan u australijsku policiju, ali je na kraju dobio otkaz jer ni duga obuka nijeuspela od njega da napravi čvrstog policajca...Gavel nije uspeo da ispuni očekivanja policije, odnosno nije se pokazao sposobnim za posao policijskog psa. Problem je...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.