Izvor: Radio 021, 21.Jul.2020, 14:54

FOTO: Poginuo muškarac u udesu kod Srbobrana, kolima prešao u suprotnu traku i izazvao direktan sudar

Meštanin Srbobrana star 59 godina poginuo je danas u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se nešto pre 12 časova dogodila na ulazu u Srbobran, iz pravca Novog Sada.

Prema našim nezvaničnim informacijama iz policije, ovaj muškarac je vozeći "mercedes" A klase iz pravca Novog Sada iz nepoznatog razloga prešao u suprotnu traku i direktno udario vozilo "dačia daster" koje je nailazilo iz pravca Srbobrana.

Srbobranac je preminuo na licu mesta, dok su muškarac i žena >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << koji su se nalazili dačiji teško povređeni. Njih je Hitna pomoć zbrinula na licu mesta i prevezla u bolnicu. Za sada nije poznato kakve su povrede tačno zadobili.

Prema navodima svedoka oba automobila su od siline udara završila u kanalima kraj puta.

Saobraćaj je bio u prekidu do 13:30 časova.

Policija je obavila uviđaj a više o uzroku ove nesreće biće poznato nakon istrage.

Autor: 021.rs, Srbobran.net

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Udes kod Srbobrana, kolima prešao u suprotnu traku i izazvao direktan sudar, poginuo

Izvor: B92, 21.Jul.2020

Meštanin Srbobrana star 59 godina poginuo je danas u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se nešto pre 12 časova dogodila na ulazu u Srbobran, iz pravca Novog Sada...Prema našim nezvaničnim informacijama iz policije, ovaj muškarac je vozeći "mercedes" A klase iz pravca Novog Sada iz nepoznatog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.