FOTO: Plakatima pozivaju na bojkot Cecinog koncerta

Izvor: Radio 021, 13.Jan.2015, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Plakatima pozivaju na bojkot Cecinog koncerta

Pojedini građani Novog Sada polepili su po centru grada plakate, koji pozivaju na bojkot večerašnjeg koncerta Svetlane Ražnatović na Trgu slobode.

Vojvođanska partija saopštila je da je za nju neprihvatljivo saopštenje iz gradonačelnikovog kabineta u kojem se izvrgavaju podsmehu građani Novog Sada "kojima se umesto cifara i imena ljudi i organizacija koje organizuju večerašnji cirkus šunda i kiča na Trgu Slobode, saopštava da su "društveno odgovorne kompanije", te >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << koje stoje iza koncerta Ražnatovićeve.

"U ime nekoliko hiljada potpisnika naše peticije protiv narušavanja kulturnih vrednosti grada Novog Sada, insistiraćemo na imenima i finansijerima večerašnjeg cirkusa u multikulturalnoj prestonici Vojvodine i nećemo odustati dokle god građani Novog Sada i Vojvodine ne budu upoznati sa svim detaljima večerašnjeg skandala na Trgu Slobode", zaključuje ova partija.

Podsetimo, grupa Novosađana, kao i pojedine političke stranke i organizacije, zatražili su da se otkaže večerašnji koncert Svetlane Ražnatović na Trgu slobode. Vojvođanska partija je tim povodom organizovala i peticiju.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.