Izvor: Radio 021, 17.Jun.2020, 19:05

FOTO: Pauk odneo automobile parkirane ispred zgrade u Turgenjevoj, stanari protestovali

Pedesetak stanara dela Turgenjeve ulice negodovalo je danas popodne, nakon što se u ulici pojavilo pet pauk vozila koja su odnela automobile parkirane ispred zgrade.

Pauk je odneo devet vozila koja su bila, kažu stanari za 021, nepropisno parkirana isključivo iz razloga nepostojanja dovoljno parking mesta.

Stanari su, kažu, sprečili pauka da odnese preostala vozila, a na teren su izašle i dve ekipe interventne koje su legitimisale stanare.

"Mi smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << sastavili peticiju da nam se uredi parking jer zaista nemamo gde da parkiramo. Mesta nam zauzimaju okolne banke i lokali, a po peticiji nije reagovao niko u gradskoj upravi. Interesantno je da je sad odneto toliko vozila i to samo sa jedne strane ulice, iako isti problem postoji i prekoputa. Neko je pokušao da napakosti stanarima, neko dovoljno moćan", priča za 021 jedna od stanarki.

Stanari sa kojima smo razgovarali kažu da uredno plaćaju godišnje parking karte, ali da ne mogu da iskoriste pravo na propisno parking mesto jer je isto nemoguće naći.

Stanari takođe kažu za 021 da će stražariti tokom večeri jer se boje da će se pauk, po nalogu konunalne inspekcije, opet pojaviti u njihovoj ulici.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Pauk odneo automobile parkirane ispred zgrade u Turgenjevoj

Izvor: NoviSad.com, 17.Jun.2020

Pedesetak stanara dela Turgenjeve ulice negodovalo je danas popodne, nakon što se u ulici pojavilo pet pauk vozila koja su odnela automobile parkirane ispred zgrade..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.