FOTO: Parkiraj drvo, ne kola

Izvor: Radio 021, 01.Okt.2016, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: "Parkiraj drvo, ne kola"

Na zelenim površinama u gradu osvanule su table koje na kreativan način upozoravaju da je parking van propisanog mesta zabranjen.

Table su postavljene uglavnom na keju i u njegovoj blizini, a na njima su ispisane poruke poput "Noću pauk grize, a danju kola nosi", "Mesto za prirodu, ne za kola" ili "Novosadski je ne parkirati ovde".

Autor je za sada nepoznat, ipak očigledno je da je želeo da ukaže na problem parkiranja na zelenim površinama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
Nedavno slične "ekološke" table, koje su ukazivale na nedostatak zelenila, bile su postavljene u Starom gradu i oko Bulevara Jaše Tomića. Tako na primer, na mesto koje je bilo obraslo u korov, postavljena je tabla "100 % zelenilo". Više o toj akciji možete pročitati OVDE.

Prošle godine su na keju bile postavljene tablice sa porukom "Neću da me neko zgazi" uz kesice za uklanjanje psećeg izmeta, o čemu možete pročitati OVDE. 

Autor: 021.rs/ foto: NSulice

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.