FOTO: Otvorena nova biciklistička stanica na Keju

Izvor: Radio 021, 06.Okt.2015, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Otvorena nova biciklistička stanica na Keju

Danas je otvorena nova stanica "NS bajk" na Beogradskom keju.

Direktor "Parking servisa" Stevan Lugonja je naveo da su ove sezone zabeležili 25.000 iznajmljivanja bicikala.

- Ova biciklistička sezona u Novom Sadu, pokazala je, a to potvrđuju i naši podaci, da je "NS bajk" sistem veoma prihvaćen od strane naših sugrađana i da je postao deo svakodnevnog života i moglo bi se reći potreba, svih onih koji se na ovaj način prevoze u gradu. Oko 700 novih korisnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je kupilo korisničke kartice u ovoj godini, pa je sada broj onih koji su vlasnici korisničkih kartica, a koje im važe neograničeno, porastao na 3.900. I ove godine bicikle "NS bajk" sistema koristili su i oni koji posećuju naš grad, pa je sve to potvrda da je ovakav način prevoza u gradu, već uveliko postao turistička ponuda i zanimljivost našeg grada", naveo je Lugonja.

Lugonja je naveo i da je ova, 11 stanica, samo još jedna u nizu ovog sistema i da je planiramo da, već sledeće godine, negde na početku sezone bude izgrađena još jedna.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.