Izvor: Radio 021, 06.Jun.2020, 17:56

FOTO: Novosadskom aktivisti vraćen novčanik, "tri dana bio zaglavljen u zdravstvenom sistemu"

Bivši potpredsednik Nove stranke Milenko Vujić kojeg je pre nekoliko dana udario automobil, te je tvrdio da je i pokraden, dobio je nazad svoj novčanik sa novcem i dokumentima.

On se na Tviteru zahvalio medijima na podršci, zbog koje, kako veruje, ne bi došlo do ovakvog epiloga.

"Novčanik je pronađen, sve sa novcima. Kažu da je bio tri dana "zaglavljen" u zdravstvenom sistemu. Hvala vam što ste pomogli da se ovo desi. Hvala i medijima bez kojih verovatno ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << bilo ovakvog raspleta", napisao je ovaj opozicioni aktivista na svom profilu.

Novčanik je pronađen, sve sa novcima!

Kažu da je bio 3 dana "zaglavljen" u zdravstvenom sistemu.

Hvala vam što ste pomogli da se ovo desi.

Hvala i medijima bez kojih verovatno ne bilo ovakvog raspleta. @novarsonline @Radio021 @KurirVesti @DirektnoRS pic.twitter.com/Db3uWUUYKR

— Vujić (@MilenkoNS) June 6, 2020

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Novosađaninu vraćen novčanik koji je nestao dok je ležao u nesvesti

Izvor: NoviSad.com, 07.Jun.2020, 13:01

Novosađanin Milenko Vujić, kojeg je pre nekoliko dana udario automobil, te je tvrdio da je i pokraden jer mu je nestao novčanik, dobio je nazad svoj novčanik. U njemu su bili i novac i dokumenta..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.