FOTO: Muškarac pucao u šoping centru u Minhenu, više mrtvih

Izvor: Radio 021, 22.Jul.2016, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Muškarac pucao u šoping centru u Minhenu, više mrtvih

Više osoba je ubijeno u pucnjavi u tržnom centru u Minhenu. Nemačke specijalne snage su na licu mesta.

Minhenska policija saopštila je da ima više mrtvih, javlja list Zidojče cajtung.

Nemački list "Minhen abentcajtung" javlja da je moguće da ima 15 mrtvih, dok televizija NTV navodi da se strahuje da ima 10 žrtava. Detalji incidenta još nisu poznati, ali strani mediji prenose da je policijska akcija u toku, kao i da je oblast oko tržnog centra blokirana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
Naoružani muškarac trčao je kroz tržni centar i pucao na ljude, navodi "Bild". Nakon toga je navodno pobegao u pravcu podzemne železnice. Minhenska policija je na Tviteru apelovala na ljude da izbegavaju oblast oko tržnog centra Olimpija. Takođe, policija pretpostavlja da je reč o samo jednom napadaču.

BBC piše da helikopter nadleće tržni centar, kao i da je radnicima zabranjeno da napuštaju svoje prodavnice.

"Čula sam pucnjavu i videla povređene ljude. Ne možemo da izađemo napolje", rekla je radnica jedne prodavnice telefonom za Zidojče cajtung.

Nemačke vlasti su ranije upozorile na moguće napade.

Autor: agencije

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

VIDEO, FOTO: Muškarac pucao u šoping centru u Minhenu, više mrtvih

Izvor: Radio 021, 22.Jul.2016

Više osoba je ubijeno u pucnjavi u tržnom centru u Minhenu. Nemačke specijalne snage su na licu mesta...Minhenska policija saopštila je da ima više mrtvih, javlja list Zidojče cajtung...Video of shooter shooting at people. #munich #münchen pic.twitter.com/Pl6jhrVXMH..— uprising (@johndeconner)...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.