FOTO: Major Helena i zvanično žena

Izvor: Radio 021, 23.Avg.2016, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Major Helena i zvanično žena

Helena Vuković, poznata kao major Helena, dobila je izvod iz matične knjige rođenih u kom piše da je ženskog pola, tri meseca posle promene pola.

Ona je na Fejsbuku objavila fotografiju izvoda iz matične knjige rođenih.

"Eh, eto i zvanično, na tačno tri meseca od prepakivanja", navela je Vuković.

Helena je bila intendantski major u Vojsci Srbije u kojoj je radila dve decenije, a velika bura se podigla posle odluke Ministarstva odbrane da bude penzionisana jer je "ustanovljena dijagnoza koja može uzrokovati štetne posledice po ugled Vojske Srbije".

Autor: B92/Foto: Fejsbuk

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Zvanično: Major Helena je žena

Izvor: Mondo, 23.Avg.2016

Helena Vuković, poznata kao major Helena, dobila je izvod iz matične knjige rođenih u kojem piše da je ženskog pola, tri meseca posle promene pola...Ona je objavila fotografiju izvoda iz matične knjige rođenih, javio je B 92..."Eh, eto i zvanično, na tačno tri meseca od prepakivanja", navela...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.