Izvor: Radio 021, 13.Apr.2021, 13:26

FOTO: Krivična prijava protiv mladića koji se zakucao u ogradu crpne stanice na Keju, prethodno bio na reanimaciji u Urgentnom centru

Novosadska policija podneće krivičnu prijavu za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja protiv 22-godišnjeg mladića iz Novog Sada koji je, vozeći golfa oko 00:15 časova, izleteo sa ugla Beogradskog keja i Marka Miljanova i udario u betonsku ogradu Crpne stanice.

Prema nezvaničnim informacijama, do nezgode je došlo kada je vozač ušao u raskrnicu prebrzo.

Ovaj mladić je zadobio teške telesne povrede, kao i 23-godišnjak iz Bajine Bašte, dok je 20-godišnja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << devojka iz Inđije zadobila lakše telesne povrede.

Kako za 021.rs navode u Kliničkom centru Vojvodine, sinoć su primili pomenuta tri pacijenta - mladiće S. B. i Đ. M. sa teškim telesnim politraumatskim povredama i devojku M. N. sa lakim telesnim povredama.

"Posle hitne, blagovremene, kompletne dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja, S. B. i Đ. M. su stabilnog zdravstvenog stanja, van životne opasnosti i nalaze se u Urgentnom centru na daljem lečenju i pod stalnim lekarskim nadzorom, dok je M. N, nakon ukazane lekarske pomoći i zbrinjavanja povreda, otpuštena na kućno lečenje", navode u KCV za 021.rs.

Kako je 021.rs ranije preneo, Hitna pomoć je zbrinula troje povređenih nakon udesa.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Krivična prijava protiv mladića koji se zakucao u ogradu crpne stanice na Keju

Izvor: NoviSad.com, 14.Apr.2021, 09:07

Novosadska policija podneće krivičnu prijavu za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja protiv 22-godišnjeg mladića iz Novog Sada koji je, vozeći golfa, oko 00:15 časova udario u betonsku ogradu Crpne stanice..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.