Izvor: Radio 021, 26.Maj.2020, 13:50

FOTO: Iz Južne Afrike u Beograd poštom stigle pilule sa psihoaktivnom supstancom

Carinici su u ponedeljak, 25. maja kontrolom jedne pošiljke pristigle brzom poštom na aerodrom u Beogradu, otkrili pošiljku punu psihoaktivnih kapsula.

Pošiljka pristigla iz Južne Afrike bila je namenjena primaocu iz Beograda, a kada su je carinici otvorili u njoj su zatekli 510 kapsula raznih boja (žute, zelene, crvene i bele), kao i fakturu na kojoj se navodi da je reč o biljnim suplementima.

Sumnjivi sadržaj je odmah testiran priručnim testovima koje carinici >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u ovakvim situacijama koriste na licu mesta. Testiranje je potvrdilo prisustvo psihoaktivne supstance propoksifena.

Zbog mogućnosti da se radi o supstanci koja se nalazi na listi psihoaktivnih kontrolisanih supstanci čiji je uvoz zabranjen, sve otkrivene kapsule predate su policiji.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Carinici zaplenili pošiljku iz Južne Afrike sa 510 kapsula psihoaktivne supstance

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Maj.2020

Carinici su na beogradskom aerodromu zaplenili 510 kapsula psihoaktivne supstance prilikom kontrole pošiljke iz Južne Afrike, saopšteno je danas...Po navodima Uprave carina, pripadnici te službe su juče u pošiljci namenjenoj primaocu iz Beograda, pronašli kapsule psihoaktivne supstance propoksifen...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.