FOTO: Igrajte salsu besplatno u klubu Relay

Izvor: Radio 021, 13.Nov.2014, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Igrajte salsu besplatno u klubu Relay

Ljubitelji salse mogu da uživaju u ovoj aktivnosti potpuno besplatno u prostorijama kluba Relay.

Besplatne časove salse možete pohađati četvrtkom od 20 sati u prostorijama kluba koji se nalazi na adresi Pavla Papa 12. Ovo je način da se zanimljivo, a pritom korisno provede slobodno vreme.

Časove drže obučene i stručne osobe, a namenjeni su, kako početnicima, tako i svima koji žele da se druže.

Instruktor salse u klubu Relay Marko Jakšić zadovoljan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je odzivom i načinom realizacije časova, a priča za 021.rs da ima više motiva zbog kojih se posvetio ovoj aktivnosti. "Idem na ples godinu i po dana, bio sam u različitim klubovima. Išao sam na plesne večeri i žurke koje se održavaju po gradu. Za to vreme, naučio sam da igram kubansku salsu, bachatu i po malo ostale plesove, koji se takođe igraju i uče uz salsu. Razlog što držim radionice je da podelim naučeno sa ljudima i da zajedno napredujemo u plesu, a da se pritom svi družimo u opuštenoj atmosferi. Ovom prilikom pozivam sve one koji žele da se priključe i oprobaju u novim koracima, a do sada nisu bili u mogućnosti", kaže on za 021.

Salsa je uvedena kao nova aktivnost pre dva meseca i odmah se pokazalo da postoji velika zainteresovanost za kurs. Podjednak je odziv žena i muškarca, a časovi traju sat vremena koji je podeljen na ponavljanje, učenje novog i "free form".

Mario Bartoš od prvog dana pohađa ovu aktivnost i kaže da u proseku bude 12 ljudi, a da je zanimljivo što se na svakom času pojavi neko nov. "Na časove idem kako bih naučio nove korake, a usavršio one koje već znam. Nakon časova je naizostavno druženje, što me dodatno motiviše da dolazim", kaže on za 021.

Šta je Relay?

Relay je neprofitabilna omladinska organizacija. Njihov cilj je da kroz najrazličitije akcije, radionice, kurseve i seminare podstaknu mlade na zdrave promene u načinu života, kao i na kvalitetno provođenje slobodnog vremena.

Svi koji žele da na taj način provedu slobodno vreme, treba da odu na adresu Pavla Papa 12. Informacije o ostalim aktivnostima koje organizuje Relay, mogu se dobiti na Fejsbuk stranici te organizacije. (Suzana Stojićević)

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.