Izvor: Radio 021, 19.Feb.2021, 19:44

FOTO: Građani se opraštaju od Balaševića ispred njegove kuće

Građani se večeras opraštaju od legendarnog kantautora Đorđa Balaševića koji je preminuo u 67. godini u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu.

Poštovaoci slavnog muzičara počeli su da se okupljaju ispred njegove porodične kuće u Novom Sadu u Ulici Jovana Cvijića 33, ubrzo nakon što su saznali tužnu vest.

Oni ostavljaju cveće i pale sveće Blašaviću u čast.

Prisutan je znatan broj novinara, a pristižu i televizijske ekipe van Novog Sada.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
Policija koja dežura je zamolila okupljene da poštuju epidemijske mere, drže distancu i nose zaštitne maske.

Na društvenim mrežama pojavila se informacija da će se poštovaoci lika i dela panonskog mornara okupiti od 20 časova na Trgu slobode u Novom Sadu, kako bi odali počast preminulom kantautoru i Novosađaninu.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TUGA U ULICI JOVANA CVIJIĆA Novosađani pale sveće ispred Balaševićeve kuće, tišina i suze...

Izvor: Blic, 19.Feb.2021

Svi znamo tu ulicu. Svi je znamo iz stihova "U ulici Jovana Cvijića rastu druga deca", a danas je ta ulica - ulica tišine i tuge.

Nastavak na Blic...

UŽIVO VIDEO: Građani se opraštaju od Balaševića na Trgu slobode, zastave na polja koplja

Izvor: Radio 021, 19.Feb.2021

Desetine građana, poštovaoci Đorđa Balaševića okuplja se večeras od 20 časova na Trgu slobode u Novom Sadu, u čast ovog slavnog kantautora...Oni pale sveće, ostavljaju cveće i plišane igračke zeca pored Miletićevog spomenika...Zastave na gradskim institucijama u Novom Sadu su spuštene...Prethodno...

Nastavak na Radio 021...

VIDEO: Građani i danas pale sveće ispred Balaševićeve kuće

Izvor: Radio 021, 20.Feb.2021, 15:50

Građani se i danas opraštaju od legendarnog kantautora Đorđa Balaševića koji je preminuo juče u 67. godini u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu...Poštovaoci slavnog muzičara od jutros dolaze do njegove porodične kuće u Novom Sadu u Ulici Jovana Cvijića 33, kako bi ostavili cveće, plišanog...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.