FOTO: Gori oblakoder u Emiratima

Izvor: Radio 021, 28.Mar.2016, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Gori oblakoder u Emiratima

Ogroman požar izbio je u jednom od oblakodera u Adžmanu, u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Na snimcima koje ljudi postavljaju na društvenim mrežama može se videti ogroman plamen koji guta zgradu, a kako prenose tamošnji mediji, reč je o zgradi sa 12 spratova.

Vatra je zahvatila dve zgrade, ali je veliku štetu pretrpela samo jedna od njih. Na lice mesta izašle su vatrogasne ekipe i Hitna pomoć, a saobraćaj u ovom delu grada bio je paralizovan neko vreme. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<

Niko od stanara zgrade nije povređen, ali su neki od njih izgubili sve što su imali. Okupljeni ispred zgrade, komentarisali su kako su deca nekih od njih uspela da se evakuišu na vreme, ali da im je vatra progutala svu imovinu.

-Moj stan je uništen, nemam gde da odem. Izgorelo je sve što sam imao, uključujući i dokumentaciju - rekao je jedan od stanara.

Autor: Blic

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.