FOTO: Dunavski park pun smeća

Izvor: Radio 021, 01.Jun.2015, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Dunavski park pun smeća

Građani koji su šetali Dunavskim parkom u nedelju popodne bili su iznenađeni količinom smeća koja se mogla videti u parku.

Kako su kazali za 021, smeća nije bilo toliko na zelenim površima, već uglavnom oko svih kanti.

- Smeća je bilo toliko da su se pravile gomile. Ne mogu da kažem da su građani nekulturni i da bacaju smeće po parku, ali kako su kante bile prepunjene, naravno da se smeće našlo i na zelenim površima i na šetalištu. Sramota je da tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << izgleda jedan od najlepših parkova u gradu - kazala je za 021 jedna od Novosađanki.

Za čićenje kanti u parku zaduženo je JKP "Gradsko zelenilo", a nije bilo dežurnih ljudi koji su zaduženi da nedeljom prazne kante.

Kako su nam naveli u ovom preduzeću, godinama unazad niko nije bio predviđen da nedeljom uklanja smeće, ali će se od sada uvesti obaveza da se kante prazne i ovim danom.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.