Izvor: Radio 021, 05.Maj.2021, 18:14

FOTO: Deca pronašla bombu na igralištu u pesku na Limanu 2

Na dečijem igralištu u Ulici Dr Ivana Ribara 5, na Limanu 2 pronađena je ručna bomba kašikara danas oko 17 časova, saznaje 021.rs.

Prema saznanjima sa lica mesta, bombu su pronašla deca dok su se igrala i iskopala je iz peska. Srećom, niko nije povređen.

Bomba se nalazila u tegli, a nije poznato od kada datira i ko ju je ostavio na dečijem igralištu. Stanari obližnjih zgrada su odmah pozvali policiju.

Kako je za 021 potvrđeno, policija je obezbedila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << lokaciju, a deminerska služba MUP-a potom uklonila bombu. U toku je istraga kako se ručna bomba našla na dečijem igralištu.

Više informacija biće poznato nakon saopštenja novosadske policije.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BOMBA NA DEČJEM IGRALIŠTU U Novom Sadu dete u pesku pronašlo teglu sa eksplozivom

Izvor: Blic, 05.Maj.2021

Danas oko 17 sati u Novom Sadu na dečijem igralištu pronađena je ručna bomba.

Nastavak na Blic...

Deca pronašla ručnu bombu u pesku na igralištu na Limanu 2

Izvor: NoviSad.com, 05.Maj.2021

Na dečijem igralištu na Limanu 2 danas je pronađena ručna bomba kašikara. Naime, na igralištu između ulica Boška Buhe, Blagoja Parovića i Dr Ivana Ribara dete je..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.