FOTO: Auto sa puta izleteo na parking na Grbavici

Izvor: Radio 021, 21.Okt.2014, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Auto sa puta izleteo na parking na Grbavici

Nesvakidašnja saobraćajna nezgoda dogodila se oko 19 časova na Grbavici na uglu Bulevara Cara Lazara i Ulice Kola srpskih sestara, kada je auto izleteo sa puta i zamalo pao na obližnji parking.

Kako su reporteru 021.rs ispričali svedoci, automobil marke "Reno Twingo" koji je vozila žena stara oko 60 godina je promašio skretanje i preko pešačke straze krenuo da padne na parking koji se nalazi na oko pola metra ispod nivoa pešačke staze.

Neki svedoci navode da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << vozač nije uspeo da zakoči, dok drugi kažu da je kočio. Na sreću vozilo je stalo i nije došlo do prevrtanja i ostalo je da stoji viseći preko ivice.

Žena koja je vozila nije povređena, a pozvana je šlep služba da pomogne da se automobil ukloni.

Od stanara koji žive u blizini moglo se čuti da nisu do sada nikad videli da se nekome ovako nešto desilo.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.