После Exitа са тврђаве однето 53 тоне смећа; Уолико сте изгубили личну ствар, ево где можете да је пронађете

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Jul.2023, 17:06

После Exitа са тврђаве однето 53 тоне смећа; Уолико сте изгубили личну ствар, ево где можете да је пронађете

По завршетку Exit фестивала са Петроварадинске тврђаве и из Подграђа, екипе ЈКП „Чистоћа“ однеле су око 53 тона смећа у постројење за разврставање отпада. Фото: nsuzivo.rs Из овог предузећа за наш портал истичу да је на фестивалу радило преко 100 радника подељених у пет екипа, а само >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на мануелном сакупљању отпада је радило преко 70 запослених.
Фото: nsuzivo.rs „Са Петроварадинске тврђаве уклоњено је највише ПЕТ амбалаже и лименки. Нису пронађене вредније ствари изузев личних докумената који су предате организатору“- рекли су из ЈКП “Чистоћа”.
Уколико сте изгубили нешто на Exit фестивалу, можете и писати на мејл lostandfound@exitfest.org.
Novi Sad je spreman za visoke temperature

Преузмите андроид апликацију.
Чланак После Exitа са тврђаве однето 53 тоне смећа; Уолико сте изгубили личну ствар, ево где можете да је пронађете се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.