Exit међу 10 најбољих светских фестивала

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Avg.2023, 11:27

Exit међу 10 најбољих светских фестивала

Exit фестивал је један од ретких који је “навикао” да након сваког издања добије бројне похвале које долазе из музичке индустрије. Фото: Градске инфо Један од најбољих српских брендова био је најбољи европски фестивал, а сада је међу 10 најбољих светских фестивала.
„Exit људи, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << опет смо успели! Са више од 100.000 гласова из целог света, Exit фестивал се још једном нашао у првих 10 и заузео место бр. 9 на DJ Mag годишњој анкети Топ 100 фестивала! Драги Exit људи, не можемо вам довољно захвалити што сте били уз нас и делили љубав, поштовање и јединство, изражавајући истинско значење Exit породице! Спремни за нове авантуре од 11. до 14. јула 2024. – најбоље тек долази- стоји на званичном Инстаграм профилу.
Posetioci ”muzičkim autobusima” i ”svemirskim traktorom” stizali na Gradić fest (VIDEO)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Exit међу 10 најбољих светских фестивала се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.