Evropski dan informisanja mladih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Apr.2010, 04:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evropski dan informisanja mladih

NOVI SAD - Omladinska nevladina organizacija (ONO) iz Novog Sada saopštila je da će u saradnji sa 14 kancelarija za mlade iz opština širom Vojvodine danas obeležiti Evropski dan informisanja mladih.

Kako je najavljeno, Evropski dan informisanja mladih biće obeležen promovisanjem sajta namenjenog informisanju mladih.

Evropski dan informisanja mladih obeležava se treći put u 27 zemalja članica Evropske mreže za informisanje i savetovanje mladih (ERYICA) čiji je član >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i ONO.

Sve uključene zemlje imaće priliku da promovišu usluge informisanja mladih i razviju svest o potrebi da mladi budu informisani, a pod sloganom "Slobodno pitajte" i Srbija će postati deo globalne mreže zemalja koje se bave ovom temom.

Akciju je podržalo Ministarstvo omladine i sporta, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Evropski dan informisanja mladih

Izvor: TimockeVesti.net, 17.Apr.2010

   Omladinska nevladina organizacija (ONO) iz Novog Sada saopštila je da će u saradnji sa 14 kancelarija za mlade iz opština širom Vojvodine danas obeležiti Evropski dan informisanja mladih..    ...Procitajte celu vest na izvornoj stranici ...Procitajte ceo tekst na...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.