Како да успешно креирате нову „Europass“ радну биографију?

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Jun.2023, 09:15

Како да успешно креирате нову „Europass“ радну биографију?

Фондација Темпус, као национални Europass центар Србије, организује вебинар у понедељак, 12. јуна од 15:30 до 16:30, намењен свим студентима, ученицима, младима, наставницима, запосленим особама, као и свим особама које желе да сазнају како се користи „Europass „платформа за формирање >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << квалитетне радне биографије. Фото: Pexels/Andrea Piacquadio Током вебинара, учесници ће научити како да се региструју на поменуту платформу, како да на њој креирају, чувају, деле и са ње извозе Europass профил (портфолио), радну биографију (CV) и пропратно (мотивационо) писмо.
У наставку се могу очекивати и додатне информације о функционалностима у сврху образовања и запошљавања које нуди Europass платформа.
Пријаве су отворене до 12. јуна у 12 часова попуњавањем електронског формулара.
Da li novosadski studenti čitaju knjige?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Како да успешно креирате нову „Europass“ радну биографију? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.