Како да користите „Europass“ алате за представљање стечених вештина и знања

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Feb.2024, 10:21

Како да користите „Europass“ алате за представљање стечених вештина и знања

Национални Europass центар Србије Фондација Темпус, организује вебинар у понедељак, 19. фебруара од 16.00 часова, намењен свим студентима, ученицима, младима, наставницима, запосленим особама и тражиоцима посла, као и свим особама које желе да сазнају како се користи >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << сет доступних онлајн Europass алата за представљање стечених вештина и знања. Фото: Pexels/ fauxels Током вебинара, учесници ће научити како да се бесплатно региструју на Europass платформу, да на њој креирају, чувају и деле радну биографију (CV), пропратно (мотивационо) писмо, али и лични портфолио професионалног развоја.
Могу да се очекују и додатне напомене о садржају који нуди Europass платформа, у сврху образовања и каријерног унапређења појединаца.
Вебинар се одржава у понедељак, 19. фебруара од 16 до 17 часова, а за пријаву учешћа потребно је да се попуни електронски формулар, најкасније до 19. фебруара у 12 часова.
Електронски формулар је доступан на овом линку.
Navike najboljih studenata koje bi trebalo da primenite

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Како да користите „Europass“ алате за представљање стечених вештина и знања се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.