Izvor: Radio 021, 15.Jul.2019, 07:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Euronews" stiže u Srbiju, otvara regionalnu kancelariju u Beogradu

Televizija "Euronews" dolazi u Srbiju, piše Blic, navodeći da je ugovor potpisan prošle nedelje i da će izvršni direktor te kuće Majkl Piter biti u delegaciji francuskog predsednika Emanuela Makrona koji danas stiže u Beograd.

Pozivajući se na neimenovane izvore, "Blic" navodi da su pregovori o početku emitovanja u Srbiji trajali gotovo godinu dana.

"Pre godinu dana smo počeli, a intenzivno smo pregovarali šest meseci i konačno smo se dogovorili. 'Euronews' >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << otvara regionalnu kancelariju u Beogradu", kaže izvor.

Isti izvor dodaje da su sve vreme dok su pregovori trajali samo tri osobe znale detalje, kako ništa ne bi "iscurilo".

Pozivajući se na diplomatske krugove, "Blic" piše da će u delegaciji francuskog predsednika biti i Majkl Piters.

Autor: Blic

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Blic: Makron dovodi televiziju Euronjuz u Srbiju

Izvor: Beta, 15.Jul.2019

Televizija Euronjuz (Euronews) dolazi u Srbiju, ugovor je potpisan prošle nedelje, a njen izvršni direktor Majkl Piters biće u delegaciji  francuskog predsednika Emanuela Makrona koja danas stiže u Beograd, piše Blic, pozivajući se na svoja saznanja.Pregovori o početku emitovanja, piše list,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.