Elmira (28) iz Stoca je poginula u razornom zemljotresu, stena pala na kuću

Izvor: Luftika.rs, 23.Apr.2022, 08:19

Elmira (28) iz Stoca je poginula u razornom zemljotresu, stena pala na kuću

Elmira Sefo (28) jedina je za sada potvrđena žrtva zemljotresa koji je u petak uveče pogodio BiH i region, pišu bosanski mediji.
Elmira je, prema njihovim saznanjima, preminula nakon što je dovezena iz Stoca u Mostar teškom stanju.
Kako piše klix.ba, zemljotres koji je uzdrmao pre svega Hercegovinu, a osetio se i širom Bosne te Dalmacije bio je jak 5,6 stepeni po Rihteru.

Najteže je bilo u Stocu gde >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << se obrušila stena upravo na kuću u kojoj je živela Elmira.
Prema svedočenjima meštana, Elmira je u porodičnoj kući u naselju Kukavac živela s roditeljima, koji su lakše povređeni.
Hitna pomoć Elmiru je prevezla u mostarsku bolnicu gde su lekari pokušali da je ožive, međutim bezuspešno.
Povrede koje je zadobila bile su fatalne.
Opa, uuuu! Reakcija crnogorske voditeljke na zemljotres u programu uživo (VIDEO)
Izvor: Nova.rs

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Više zemljotresa pogodilo region, preminula jedna osoba

Izvor: Danas, 23.Apr.2022

Nekoliko zemljotresa tokom noći i jutra pogodilo je region, nakon što je jak zemljotres pogodio Bosnu i Hercegovinu, u okolini Mostara. Posledice osećaju ne samo stanovnici Bosne i Hercegovine, već i Srbije, Crne Gore i Hrvatske, a jedna devojka je preminula.

Nastavak na Danas...

U Stocu u nedelju Dan žalosti

Izvor: B92, 23.Apr.2022

Mostar -- U Stocu će u nedelju biti Dan žalosti zbog smrti 28-godišnje Elmire Sefo, žrtve zemljotresa koji je prošle noći pogodio Hercegovinu...Dan žalosti je proglasio gradonačelnik Stoca Stjepan Bošković, koji je izrazio saučešće porodici i sa žaljem konstatovao da posledice potresa nisu...

Nastavak na B92...

"DA JE STIGLA KUĆI SAMO MINUT RANIJE..." Komšije Elmire stradale u zemljotresu: Prolazila je hodnikom kada je kamen razbio krov i PAO NA NJU

Izvor: Blic, 23.Apr.2022

Da je Elmira Sefo (27) u petak kući stigla minut pre ili posle kobnih 23.08 sati, u Stocu danas ne bi bio Dan žalosti i sa stolačkog minareta poziv na molitvu ne bi zvučao tako tužno. Bila bi to uobičajena nedelja u gradiću na jugoistoku Bosne i Hercegovine, 40 kilometara od Mostara, isto toliko...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.