Izvor: Radio 021, 01.Okt.2020, 08:53

Eksplodirao bojler u stanu u Beogradu, povređeno osmoro odraslih i troje dece

Osmoro odraslih i troje dece povređeno je u požaru koji je izbio u opštini Čukarica, u zgradi u Ulici Leposave Vujošević na Belim vodama.

Kako je agenciji Beta rečeno u službi Hitne pomoći, požar je prijavljen u 6:42 čas.

Ekipe Hitne pomoći prevezle su starije povređene na VMA, dok su deca zbrinuta na Institutu za majku i dete.

Prema navodima iz Hitne pomoći, u požaru nije bilo teže povređenih, svi su zbrinuti zato što su duže vreme bili >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << izloženi dimu.

Do požara je došlo kada je u jednom stanu te zgrade eksplodirao bojler, a zbog požara i gustog dima evakuisani su stanari trećeg i četvrtog sprata.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GAREŽ, SIVILO, UNIŠTENE STVARI Od stana na Belim vodama koji je nakon eksplozije zahvatio požar NIJE OSTALO SKORO NIŠTA (VIDEO)

Izvor: Blic, 01.Okt.2020

U jezivom požaru koji je izbio rano jutros na Belim vodama povređeno je osam osoba i troje dece. Stan u kom je došlo do požara potpuno je uništen, gotovo sve stvari su izgorele.. Do požara je došlo zbog eksplozije bojlera u jednom stanu, a onda se vatra prošlirila dalje. Stanari su hitno evakuisani,...

Nastavak na Blic...

UZROK EKSPLOZIJE NIJE BOJLER? U požaru koji je progutao stan na Belim vodama ovaj uređaj jedini OSTAO CEO

Izvor: Blic, 01.Okt.2020

U velikom požaru, koji je u četvrtak oko šest sati ujutru, posle tri eksplozije, izbio u stanu u Ulici Leposave Vujošević u Beogradu, povređeno je 11 osoba, među kojima i troje dece.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.