Eksplodirao automobil u Zemunu, povređena devojka

Izvor: Radio 021, 11.Avg.2018, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplodirao automobil u Zemunu, povređena devojka

Jedna devojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h jutros, eksplodirao automobil.

Parkirani "audi" eksplodirao je u Ulici Svetozara Papića u naselju Galenika.

Sumnja se da je eksploziv podmetnut, a od siline eksplozije delovi vozila odleteli su desetak metara dalje.

Povređena devojka (24) koja je, prema nezvaničnim podacima, državljanka Španije, pronađena je pored automobila. Utvrđuje se da li ju je detonacija odbacila sa mesta suvozača ili se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u momentu eksplozije nalazila u neposrednoj blizini. Ekipa Hitne pomoći prevezla je povređenu, sa otvorenim prelomom potkolenice, u bolnicu i njeno stanje je stabilno.

Kako N1 nezvanično saznaje, na meti napadača bio je Strahinja Stojanović (28), koji je poznat policiji i više puta osuđivan, a nedavno je izašao iz zatvora. On se pojavio i kao svedok na suđenju za ubistvo brata Luke Bojovića, Nikole.

Sumnja se da je bio blizak sa braćom Šaranović, koji su ubijeni tokom kriminalnih obračuna i čija je porodica od 2009. u sukobu sa klanom Luke Bojovića. Njegov otac Paja ubijen je 2015, kada su ga, takođe u Zemunu, ubice likvidirale sa nekoliko hitaca.

Stanari obližnjih zgrada kažu da je detonacija bila izuzetno jaka, a da je vlasnik vozila neposredno pre eksplozije ušao u auto, zatim ubrzo izašao iz njega, a nekoliko sekundi kasnije odjeknula je eksplozija.

Autor: N1

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.