Eko kurir: Humanitarna prodajna izložba za malog Gavrila u Novom Sadu

Izvor: Luftika.rs, 22.Apr.2021, 18:40

Eko kurir: Humanitarna prodajna izložba za malog Gavrila u Novom Sadu

Klub ljubitelja biciklizma Eko Kurir zajedno sa svojim prijateljima organizuje humanitarnu akciju za malog Gavrila Đurđevića u subotu 24. aprila u pasažu Trga republike 18.
Umetnik i biciklista Milan Keleuva će ovom prilikom izložiti svoje radove, a sav prihod od prodatih slika doniraće u svrhu lečenja malog Gavrila.
Radovi će biti izloženi u pasažu, a mogu se kupiti lično ili online.
Na ovom linku možete pogledati dostupna umetnička dela i ukoliko se odlučite za >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << neka, dovoljno je da im pošaljete dokaz o uplati na mejl ekokurir@gmail.com, preko Eko Kurir stranice (Facebook, Instagram) ili na viber 0603060696, a sliku će Vam isporučiti ljubazni Eko Kuriri na željenu adresu.
Ukoliko niste iz Novog Sada, postoji mogućnost slanja poštom.
Izložba je prolaznog karaktera, uz sve preporučene epidemiološke mere – maske su obavezne!
Milan u humanitarne svrhe donira 19 printova svojih slika. U ponudi će biti i nekoliko ulja na platnu.
Sav prihod od prodaje namenjen je za lečenje Gavrila Đurđevića.
Slike i printovi će biti izlozeni u pasažu kao i na Facebooku.
Izlozba se otvara u subotu u 14h i traje do 20h.
“Po prognozi će biti veoma topao dan i očekujem veliki broj ljudi u centru. Ali najvise se nadam da će se online rasprodati. Jednu sliku da prodamo to je već nešto,” kaže Milan.
A mi držimo palčeve i Eko Kurir klubu i Milanu i Gavrilu, uz nadu da će se prodati slike i time povećati šansa za lečenje ovog mališana.
Srbija se ujedinila oko Sofijinog lečenja, a ona nas nije razočarala i sada već sedi!

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Humanitarna izložba slika i bazar u pasažu za malog Gavrila

Izvor: Radio 021, 23.Apr.2021, 09:36

Klub ljubitelja biciklizma Eko Kurir zajedno sa svojim prijateljima organizuje humanitarnu akciju za malog Gavrila Đurđevića, danas, 24. aprila u pasažu Trga republike 18...Umetnik i biciklista Milan Keleuva će ovom prilikom izložiti svoje radove, a sav prihod od prodatih slika doniraće u svrhu...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.