Превоз за време одржавања „EXIT“ фестивала

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Jul.2023, 11:35

Превоз за време одржавања „EXIT“ фестивала

ЈГСП „Нови Сад“ и ове године организује адекватан превоз за посетиоце EXIT фестивала. Фото: Градске инфо С обзиром на очекивани прилив гостију у Нови Сад, редовне линије 3 и 9 саобраћаће по важећем реду вожње и биће појачаване зглобним аутобусима у складу са предвиђеним временима >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << за одлазак и повратак са фестивала.
Од 7. до 10. јула на линијама 3 и 9 биће уведени ванредни поласци у 03:30 и 04:00 часа од аутобуског стајалишта Булевар Михајла Пупина/Дунавски парк до Детелинаре (линија 3) и до Новог насеља (линија 9). Аутобуси који саобраћају на линијама до фестивала биће посебно обележени ознаком „Exit fest“.
Recikliraj na “EXIT“ festivalu i osvoji vredne nagrade!

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Превоз за време одржавања „EXIT“ фестивала се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.