Пошта у Петроварадину радиће без прекида током „EXIT“ фестивала

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Jul.2023, 13:51

Пошта у Петроварадину радиће без прекида током „EXIT“ фестивала

Пошта Петроварадин, у Београдској 19 у Петроварадину, радиће са продуженим радним временом уочи и за време фестивала EXIT 2023, од 4. до 10. јула. Фото: Градске инфо У уторак и среду 4-5. јула, пошта ће бити отворена од 8 до 20 часова. Од четвртка 6. јула у 8.00 часова до понедељка 10. јула у 15.00 >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << часова, пошта ће радити без прекида.
Пошта Петроварадин пружа услуге пријема пошиљака, новчаног пословања, мењачнице и продаје производа намењених посетиоцима фестивала – картица мобилне телефоније, разгледница, сувенира, туристичких водича и производа из гифт програма. На располагању су и најбржи трансфери новца у земљи и иностранству PostNet-Електронска упутница, PostCash, Western Union, RIA, MoneyGram.
Од уторка 11. јула, пошта 21131 Петроварадин наставља рад у редовном радном времену, од 8 до 15 сати радним данима.
Slobodna radna mesta u Novom Sadu ove nedelje, 3. jul

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пошта у Петроварадину радиће без прекида током „EXIT“ фестивала се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.