Уз овај трик ћете се  најбрже расхладити!

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Jul.2023, 12:30

Уз овај трик ћете се најбрже расхладити!

Топлотни талас је захватио нашу земљу и многи траже најефикасније начине да се што брже расхладе. Фото: Pixabay/geralt Иако већина нас воли лето, високе температуре отежавају свакодневне активности.
Због тога је важно знати како се ефикасно охладити. Да бисмо избегли топлотни >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << удар и што лакше савладали топлотни талас који нас је задесио, треба да се охладимо.
Када тело производи превише топлоте или апсорбује превише топлоте, могу настати озбиљне последице. Бројни су трикови и савети који су ту да олакшају живот на високим температурама, а један од њих је притисак хладноће на одређене тачке на телу.
Користећи овај трик, брже ћете се охладити, а овај користан савет делује брзо и чува нас од високих температура.
Користите лед или флашу са охлађеном водом да извршите притисак и осетићете олакшање.
Да бисте се што брже охладили, ставите хладан облог, флашу са водом или лед на неки од ових делова тела: зглобове, иза колена, ручне зглобове, где се лакат савија, врат, слепоочнице.
Након ове процедуре, брзо ћете осетити олакшање од врућине.
Samo na ovaj način možete da uklonite žute mrlje od znoja sa omiljene odeće

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Уз овај трик ћете се најбрже расхладити! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.