EHF: Voša rutinski do plej-ofa

Izvor: Radio 021, 14.Okt.2018, 08:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EHF: Voša rutinski do plej-ofa

Rukometaši Vojvodine plasirali su se u plej-of fazu EHF kupa pošto su i u revanš meču 2. kola kvalifikacija slavili protiv holandskog prvaka Grin Park Tajgersa sa 26:23.

Podsetimo, u prvom susretu šampion Srbije je u Novom Sadu slavio sa ubedljivih 29:21 pa sa dve pobede ide dalje.

Novosadski rukometaši su od početka susreta u Alsmeru imali rezultatsku inicjativu i kontrolu nad mečom. Nerešiva enigma za Holanđane bili su 16-godišnji desni bek Jovica Nikolić >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << koji je postigao 8 golova i odnosno levo krilo Miloš Grozdanić koji je postigao čak 10 pogodaka, od toga šest sa linije od sedam metara.

Vojvodina sada čeka žreb za plej-of gde će se boriti za ulazak u grupnu fazu EHF kupa u kome je učestvovala i pre četiri sezone.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.