Izvor: Radio 021, 06.Jan.2019, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džoni Dep krajem januara u Beogradu

Poznati američki glumac Džoni Dep krajem januara doći će u Beograd, kako bi nastavio snimanje filma "Minamata", o slavnom ratnom fotografu Judžinu Smitu.

Kako je objavio "Blic" na svom sajtu, zvezda filmova "Pirati sa Kariba", "Ubistvo u Orijent ekspresu" i "Fantastične zveri" započeo je snimanje filma u Japanu, koji će se baviti životnom pričom fotografa koji je razotkrio trovanje živom stanovnika japanskog grada Minamata, uzrokovano ispuštanjem teških metala iz hemijske >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << fabrike kompanije "Ciso".

Izvor lista rekao je da je Depov agent boravio krajem decembra u Beogradu kako bi dogovorio detalje sa srpskim delom ekipe oko snimanja filma i njegovog boravka u gradu.

Kako se navodi, dogovoreno je da glumac sa najbližim saradnicima bude smešten u jednom luksuznom hotelu u centru grada, gde će mu biti zagarantovana privatnost, a uz sebe će imati privatno obezbeđenje koje će ga pratiti u slučaju da mu bude bila potrebna zaštita od paparaca.

Nakon Srbije, planirano je da Dep nastavi snimanje u Crnoj Gori. Još uvek nije poznato da li će neko od srpskih glumaca učestvovati u projektu.

Depu će ovo biti treći put da boravi u Beogradu - prvi put je bio 1992. godine, a drugi 2010. godine, oba puta na poziv reditelja Emira Kusturice.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.