Džo Linč ponovo snima u Beogradu

Izvor: Radio 021, 17.Mar.2016, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džo Linč ponovo snima u Beogradu

List "Holivud reporter" objavio je da krajem meseca u Beogradu počinje snimanje filma "Mayhem" u režiji Džoa Linča.

Američki režiser je u glavnom gradu Srbije prethodno 2013. godine snimao akcioni triler "Everli" u kome je naslovnu ulogu tumačila meksička glumica Salma Hajek.

Novi film će takođe biti akcioni triler čija će se radnja, baš kao i u slučaju "Everli", odigravati u jednoj zgradi. Scenario Matijasa Karuza govori o grupi ljudi zarobljenih u karantinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i suočenih sa opasnim virusom koji u njima budi poriv da ižive svoje najmračnije i najskrivenije želje.

Glavni junak Derek Saunders, koga će igrati Stiven Jeun, poznat po ulozi Glena u seriji "Okružen mrtvima", moraće da se suoči sa zaraženima i pokuša da sačuva zdrav razum i glavu na ramenima. Linč obećava efektnu mešavinu akcije, naučne-fantastike, horora, drame i satire.

U filmu će, pored Jeuna, važnu ulogu imati i Samara Viving, a očekuje se učešće i srpskih filmskih radnika, kako ispred, tako i iza kamere.

Autor: Tanjug

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.