Dvojica povređena u lančanom sudaru u Rumenačkoj ulici

Izvor: Radio 021, 16.Okt.2018, 07:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvojica povređena u lančanom sudaru u Rumenačkoj ulici

Pet muškaraca povređeno je u tri saobraćajne nezgode koje su se proteklog dana dogodile u Novom Sadu.

Kako je za 021.rs rečeno u Hitnoj pomoći, svi su zadobili lakše povrede i samo jedan je prevezen u Klinički centar Vojvodine.

Na uglu Ulice Maksima Gorkog i Sremske, u 14 časova došlo je do udesa u kojem su povređena dva muškarca, stari 27 i 37 godina. Lekarska ekipa je, nakon ukazane pomoći, mlađeg muškarca prevezla u Urgentni centar.

Oko 16:20h >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u sudaru kod Čeneja povređen je mlađi muškarac koji je zbrinut na licu mesta.

Oko 20 časova došlo je do lančanog sudara u Rumenačkoj ulici u kojem su povređena dva muškarca i obojica su zbrinuta na licu mesta.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.