Izvor: Radio 021, 18.Avg.2019, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvojica državljana Srbije privedeni zbog lažnih brojeva šasije na "pasatima"

Policija Severne Makedonije privela je dvojicu državljana Srbije koji su vozili automobile "folsvagen pasat" sa falsifikovanim identifikacionim brojem VIN (Vehicle Identification Number), to jest brojem šasije.

Jedan je priveden u subotu na Graničnom prelazu Tabanovce kod Kumanova, na ulasku iz Srbije u Severnu Makedeoniju, dok je drugi priveden tri dana ranije na Medžitliji kod Bitolja, na izlazu u Grčku.

Na prelazu Tabanovce u subotu je uhapšen 47-godišnji A. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << M. zbog sumnje da je falsifikovao broj šasije na "pasatu" koji je vozio, dok je na prelazu Medžitlija kod Bitolja uhapšen Z. G. (47) kada je utvrđeno da se broj šasije na njegovom "pasatu" ne poklapa sa brojem vozila.

Obojica privedenih srpskih državljana su predati policijskim stanicama u obližnjim gradovima Kumanovu i Bitolju, na dalji postupak.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.