Dvoje radnika u Vladi Srbije zaraženo virusom morbila

Izvor: Radio 021, 30.Mar.2018, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvoje radnika u Vladi Srbije zaraženo virusom morbila

Od malih boginja obolelo je dvoje zaposlenih u Vladi Srbije, zbog čega je organizovano testiranje svih ministara i službenika.

Kako piše list Blic u izdanju od subote, od morbila boluju pripadnik obezbeđenja i čistačica, a ukoliko se testiranjem pokaže da neko od zaposlenih nema dovoljan broj antitela biće odmah vakcinisan.

Prema poslednjim podacima Instituta za javno zdravlje "Milan Jovanović Batut", od oktobra 2017. u Srbiji su registrovana 4.292 slučaja malih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << boginja, od kojih je 2.265 potvrdjeno u Institutu "Torlak".

Od komplikacija izazvanih malim boginjama umrlo je 12 osoba, a poslednja žrtva bio je muškarac iz Tutina.

Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Blic: Dvoje zaposlenih u Vladi obolelo od malih boginja

Izvor: N1 televizija, 31.Mar.2018, 08:02

Od malih boginja obolelo je dvoje zaposlenih u Vladi Srbije, zbog čega je organizovano testiranje svih ministara i službenika...Kako piše Blic, od morbila boluju pripadnik obezbeđenja i čistačica, a ukoliko se testiranjem pokaže da neko od zaposlenih nema dovoljan broj antitela biće odmah vakcinisan...Prema...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.