Dvoje dece među povređenima u udesima na Telepu, Detelinari i Petrovaradinu

Izvor: Radio 021, 18.Okt.2017, 07:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvoje dece među povređenima u udesima na Telepu, Detelinari i Petrovaradinu

Dva deteta i troje odraslih povređeni su u tri saobraćajna udesa koja su se u poslenja 24 sata dogodila u Novom Sadu.

Tri osobe povređene su u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 10:10 časova na uglu ulica Šarplaninske i Petefi Šandora na Telepu. Devojčica od sedam godina je zadobila povrede glave i potkolenice, dok su muškarac star 30 godina i žena stara 38 godina zadobili povrede glave, vrata i leđa. Svo troje su prebačeni kolima Hitne pomoći u Urgentni centar, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << odnosno Dečiju bolnicu.

Hitna pomoć je imala i intervenciju oko 12:45 časova u Petrovaradinu u ulici Račkog kod broja 9. U udesu kojis e dogodio na toj lokaciji povređen je osmogodišnji dečak-pešak. On je zadobio prelom potkolenice i povredu glave i prebačen je u Dečiju bolnicu. Nisu poznate okolnosti pod kojima je došlo do ovog udesa.

Saobraćajna nezgoda dogodila se u 19:15 časova kod pumpe "Piramida" u Ulici Braće Popović, kada je u sudaru dva automobila kontuzione povrede glave zadobila žena stara 55 godina. Ona je nakon inicijalnog zbrinjavanja prevezena u Urgentni centar na dalje lečenje.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.