Izvor: Luftika.rs, 12.Feb.2021, 11:38

Dve ženska tela pronađena u Beogradu i skok sa prozora Infektivne klinike

Jutros oko šest časova pronađena su dva ženska tela u Budimskoj ulici u Beogradu, a jedna osoba je skočila sa prozora Infektivne klinike.
Kako saznaje portal Nova, u Budimskoj ulici su pronađene dve ženske osobe starosti 34 i 66 godina.
“Pronađene su dve ženske osobe od 34 i 66 godina. Hitna pomoć je samo mogla da konstatuje smrt”, navode iz hitne pomoći.
I iz MUP-a potvrđuju da su u Budimskoj ulici zatečena dva beživotna tela i da je uviđaj u toku.
Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << se nezvanično navodi, u pitanju su majka i ćerka, a sumnja se da je izvršeno ubistvo, pa samoubistvo.
Takođe, kako navodi Tanjug, tokom noći jedna osoba je skočila sa sprata zgrade Infektivne klinike i zadobila teške traume, a sinoć u 23.15 na Slanačkom putu došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je pet osoba lakše povređeno.
Ekipe Hitne pomoći su tokom noći intervenisale 111 puta, a 10 intervencija bilo je na javnom mestu.
Danas je 3. dan od kako su antidepresivi počeli delovati i od kako verujem u izlečenje

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.